Seminarium – „Doskonalenie oceniania kryterialnego podczas egzaminu promocyjnego w szkołach muzycznych” – 10 października 2018 r.

Zespół Państwowych Szkół Muzycznych im. G. Bacewicz w Koszalinie  zaprasza  dyrektorów, kierowników sekcji oraz nauczycieli specjalności –  fortepian do udziału w:

Seminarium – „Doskonalenie oceniania kryterialnego podczas egzaminu promocyjnego w szkołach muzycznych”

wykładowca: prof. Elżbieta Pasierowska – Kołodziej AM Gdańsk

Seminarium odbędzie się  10 października 2018 r. (środa) w godzinach 11.00 – 15.00. Prosimy o przesyłanie zgłoszeń na załączonym formularzu do dnia 05.10.2018 r.  na adres:

e-mail sekretariat(małpa)zpsm.pl

Formularz zgłoszeniowy (pobierz)

lub pocztą

ZPSM im. G. Bacewicz, ul. Fałata 32, 75 – 434 Koszalin

Szczegółowych informacji udziela Wiesława Suszyńska wicedyrektor ds. muzycznych

tel. 605 35 98 22, e-mail suszynska.w(małpa)wp.pl

 

Harmonogram warsztatów:

godz. 11.00     powitanie uczestników

godz. 11.00 – 12.30      wykład  „Doskonalenie oceniania kryterialnego podczas egzaminu promocyjnego w szkołach  muzycznych”

godz. 12.30   pytania/dyskusja

godz. 12.45 – 13.00   przerwa kawowa

godz. 13. 00  prezentacje instrumentalne uczniów :

Julia Bortnowska kl. VI OSM II st.    W. Kosenko  – Etiuda koncertowa op. 8

Gabriela Bortnowska kl. IV OSM II st.  W. Kosenko  – Etiuda w formie starodawnego tańca J. S. Bach  – Preludium i Fuga  b – moll DVK z I t.

Malwina Bejnarowicz kl. III OSM I st.     A. Goedicke  – Etiuda G – dur

Wiktor Kazubiński kl. V OSM II st.       F. Liszt  – Etiuda  wg Paganiniego E – dur nr  5

Krystian Zajączkowski kl. II OSM Ii st.     W. A. Mozart  – Marsz Turecki

godz. 13.30  – 15.00    warsztaty z zakresu oceniania kryterialnego

Seminarium – „Doskonalenie oceniania kryterialnego podczas egzaminu promocyjnego w szkołach muzycznych” – 10 października 2018 r.
Punkt informacyjnyDziennik elektronicznyWolontariatStrefa Ucznia i RodzicaGaleria zdjęć ZPSMmLegitymacja
Skip to content

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close