Jadłospis 18.11- 22.11.2019 r.

Obiad 18.11.2019r Poniedziałek

Kapuśniak z kiszonej kapusty400ml

Pulpety gotowane w sosie  koperkowym 200/100g

Ryż 200g

Warzywa mieszane 100g

Kompot200ml

 

Obiad 19.11.2019r Wtorek

Zupa porowa z lanymi kluskami 400ml

Kotlet schabowy 100g

Ziemniaki 260g

Marchew mini 100g

Kompot200ml

Owoc

 

Obiad 20.11.2019r Środa

Zupa Grochowa z wędliną 400ml

Makaron z twarogiem 380g

Jogurt pitny 1szt

Owoc

 

Obiad 21.11.2019r Czwartek

Krupnik wiejski 400ml

Pieczeń z szynki 180/90g

Buraczki na ciepło 110g

Ziemniaki 2260g

Kompot200ml

Owoc

 

Obiad 22.11.2019r Piątek

Zupa pomidorowa z makaronem 400ml

Ryba soute 100g

Surówka z kapusty kiszonej 120g

Ziemniaki 260g

Kompot200ml

Dziennik elektronicznyWolontariatStrefa Ucznia i Rodzica

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close