Jadłospis 20.03 – 24.03-2017r

Obiad 20-03-2017r

Krupnik wiejski 400ml

Kotlet mielony 100g

Mizeria 100g

Ziemniaki260g

Kompot200ml

Obiad 21-03-2017r

Zupa selerowa 400ml

Polędwiczki 80g w sosie pieczarkowym100ml

Ryż200g

Marchew z jabłkiem100g

Kompot200ml

Obiad 22-03-2017r

Żurek 400ml

Kopytka z boczkiem 350g

Kapusta kiszona z jabłkiem120g

Kompot200ml

Obiad 23-03-2017r

Zupa pomidorowa z mak.400ml

Ryba 100g w sosie greckim120g

Ziemniaki260g

Owoc

Kompot200ml

Obiad 24-03-2017r

Barszcz czerwony 400ml

Wątroba z indyka z ceb.i jabłkiem 120g

Ziemniaki 260g

Ogórek kiszony60g

Kompot200ml

Owoc