Jadłospis 17.01—21.01.2022 r.

Śniadanie- 17.01-wędlina 40g,ser żółty 40g,jogurt 1szt,ogórek 35g.

Obiad-zupa jarzynowa 400ml,kotlet pożarski 110g,ziemniaki 260g,marchew z jabłkiem 100g,kompot200ml,owoc.

Kolacja-jajko gotowane,ryba-tuńczyk w oleju 35g,wędlina 40g,ogórek św,40g,serek 1szt.

Śniadanie-18.01-Wędlina 40g,serek top,plastry 3szt,deser 1szt,twaróg 30g.

Obiad-Rosół z makaronem 400ml,udo pieczone 1szt Ziemniaki 260g,sałata z jogurtem i śmietaną,kompot200ml,owoc.

Kolacja-jogurt z owocami,ser żółty 40g,wędlina 40g,serek haga 1szt.

Śniadanie- 19.01-Twaróg wiejski 1szt-150g,wędlina 40g,serek vaszko 1szt,pomidor 45g.

Obiad-krupnik owsiany 400ml,schab po góralsku200/100g ziemniaki260g,,kompot200ml,owoc.

Kolacja-Hot-dog z surówką z kapusty pekińskiej,ser żółty 40g,wędlina 40g,pomidor40g.

Śniadanie- 20.01-Bułka drożdżowa 1szt,kakao,pomidor 45g,wędlina 40g,ser wędzony40g,serek kiri1szt.

Obiad-zupa grochowa 400ml, Pierogi ruskie 350g z cebulą,surówka z kapusty świeżej 100g,kompot200ml,owoc.

Kolacja-wędlina biała z wody 100g,musztarda,ketchup, serek caprezi 3pl,ogórek św40g,jajko gotowane 1szt.

Śniadanie- 21.01-zupa mleczna,pasztetowa 40g,ser żółty 30g,jogurt 1szt,wędlina 30g,ogórek kiszony40g

Obiad-barszcz biały 400ml, gołąbki z sosem pomidorowym 230/130g, ziemniaki260g,kompot200ml,owoc.

Do każdego śniadania i kolacji- masło,pieczywo mieszane,dżem,miód- bez ograniczeń.

Dziennik elektronicznyWolontariatGaleria zdjęć ZPSMmLegitymacjaKontakt
Skip to content

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close